The Pleasant View Gardens’ Clubhouse was built in 2007. It was a pleasant area attached to the main leasing office in the center of the apartment community.

Before:

old pvg clubhouse

In 2021, it was time for a refresh. Pleasant View Gardens is constantly looking for ways to upgrade our resident experience. Our team consulted with interior designer, Francine Tessler, and explained our vision.

After:

pleasant View Gardens Clubhouse

Bruce Luss, property manager at Pleasant View Gardens, explains; “The old clubhouse had a more compartmentalized feel to it. We wanted our residents to be able to move freely around the clubhouse and enjoy the amenities. We therefore created an open concept large room with different areas.”

The modern kitchen features an open bar with a waterfall island. Pull up a chair on the nearby table or perch on the tufted bar stools tucked under the counter.

pvg kitchen nj

More room for fun and events too! The seating area:

PVG seating area

The seating area is centered around a cozy linear fireplace and invites all to sit down and relax. TV and wifi provided too 😉

living room pvg nj

The reception desk in the front:

reception area pvg

Jennifer, a long time resident who walked in to get a copy from the business center, was amazed at the transformation; “Wow, wow and wow! I can’t wait for the next event in this awesome space!”

Thanks Jennifer, us too!